RSS

Overtorque Stunt Racing

Verseny az idővel és a többiekkel erről szól az Overtorque Stunt Racing, ahol 3D pályák és nagyon jól irányítható rally szerű autók várnak Téged.

autoversenyes_jatekok.png


Címkék: rally autós játékok autóversenyes játékok 3D autós játékok

Rocky Rider

Egy egyszerű ám online ingyenes autós játékhoz mérten játszható kategória, ahol egy kis sárga Jeeppel kell átgázolnod sziklákon, sivatagon és egyéb nehezített terepeken. A plusz pontokért érdemes ráhajtani a csillagokra és menet közben ezekből minél többet összegyűjteni!

jeep-jatek.png


Címkék: rally autós játék terepjárós játékok

3D Russian Road Rage

Egyszerű autós üldözős száguldozós játék, amelyben az a cél, hogy minél több autót lökj ki az autóútról miközben a saját kocsid nem sérül meg nagyon.

russian-3d-jatekok.png


Címkék: online játékok autós játékok autós üldözős játékok

Verdák Puzzle

...és ha már volt videó a Verdák című filmből, akkor máris következzen egy verdás játék, amelyben Matukát a bolondos vontató és a legjobb barátját Villám McQueen-t kell kirakni ebben a kirakós Verdás játékban. Ami önmagában sem nehéz a képek keveréséhez a piros gombra kell kattintani:

verdak-kepe-matuka.jpg


Címkék: játék puzzle kirakós játékok autós játékok puzzle játékok vicces játékok

Néha-néha egy-egy témába vágó videóval vagy videó részlettel megpróbáljuk feldobni a blogot. Reméljük tetszeni fog, meg lehet írni bátran kommentben, hogy tetszenek-e az ilyen videók vagy sem. Az első az egyik ha talán nem a legjobb autós meséből a Verdákból származik, íme a filmrészlet ;)


Címkék: film mozi verdák vicces autós játékok verdák mese

Drive To Wreck

Következzék egy kicsit másfajta játék, itt a fő feladatod nem a traktorral való küzdelem, hogy legyűrd a különböző nehézségű terepeket, hanem az, hogy minél nagyobb rombolást végezz az út során. Ehhez a járgány karján lévő golyót kell jól ellendíteni, hogy a rombolás minél nagyobb legyen.

darus-rombolos.jpg


Címkék: autós ügyességi játékok teherautós játékok darus jatekok darus kocsi rombolós játékok

15
2012. dec

3D versenyzős játék

Turbo Racing 2 játék

Egy nagyon szép grafikájú szintén a konzoljátékokat kenterbe verő 3D versenyzős játék, ahol körről-körre egyre nehezebb dolgod lesz. A turbókat szedd össze út közben nagyon hasznos lehet a játék közben az extra gyors segítség, sőt van olyan pálya, amit csak turbóval (nitroval) lehet végigvinni. A szép grafika nem azt jelenti, hogy a verdás játékokból merítettek a játék készítői sokkal inkább a való élet leggyorsabb utcai sportautóit vették mintául, mint a Bugatti Veyron a Ford Mustang (Shelby) Chevorlet Camarro és más hasonló kategóriájú szuper sportkocsik...

turbo-racing-2.jpg


Katonai terepjárós játék

Küzd át magad az akadályokon, alagutakon csavard és tekerd a kormányt a katonai járművel. A végén pedig parkolj le.Vigyázz mert az időd véges, ezért nem elég pusztán ügyesnek lenned, hanem egyszerre gyorsan is végezned kell a feladattal. Ha pedig készen vagy jöhet a következő pálya:

katonai-jarganyos-jatekok.jpg


Címkék: ingyen játékok autós játékok parkolós játékok autós ügyességi játékok katonás játékok

Canyon Valley Rally

Ismét egy kicsit hasonló játék következik a korábbi poszthoz hasonlóan most is terepjáróval mehetünk végig a pályán. Azonban itt gyönyörű 3D környezeteben zajlik a verseny már-már élethű PC-s és konzoljátékokat megszégyenítő grafikával. Aki kedveli a terepjárós játékokat valamint a versenyeket, annak minden bizonnyal tetszeni fog ez a játék is. Érdemes elmenteni ezt a kedvencek közé is, hiszen nem egy alkalmas játék ez és ha már meguntuk is, később minden bizonnyal újra játszanánk vele.

terepjaros-jatekok.jpg


Címkék: terepjáró flash játékok versenyzős játékok autóversenyes játékok terepjárós játékok

Terepjárós versenyzős játék

Már régen frissült a blog, ám annál érdekesebb játékkal frissítjük újra. Van ebben minden: verseny, terepjárók, óriási kerekek. Ebben az izgalmas terepjárós játékban tehát speciális járgányokkal kell minden pályán más-más célt elérned. Például az első részben elegendő legalább a harmadik helyen a célba érned és utána egyre nehezebb lesz a feladatod.

terepes_versenyes_jatekok.jpg


Címkék: autós játékok autós ügyességi játékok versenyzős játékok autóversenyes játékok terepjárós játékok

School Bus Rampage

Elmebeteg autós játék, amelyben az iskolabusszal nem utasokat kell elszállítanod, hanem pont ellenkezőleg elcsapnod őket a busszal. Hát igen "kéremszépen" ilyen is van :D Mindenesetre ez a beteglelkületű játék is jó móka lehet annak, aki szereti az abszurd humort...

School Bus Rampage


Címkék: játékok ingyen játékok autós játékok vicces játékok autós ügyességi játékok morbid játékok buszos játékok

Cargo Master 2

Szeretem az ilyen játékokat, mert nem csak a pályán kell irányítani a teherkocsit, hanem némi ügyességi is szükséges, hogy minél több pontot össze tudjunk gyűjteni. Ebben a szállítós autós játékban ugyanis meg kell pakolnunk a rakománnyal az autót és ha ezzel megvagyunk, akkor el kell szállítani az árukat minél kevesebb veszteség mellett  a célállomásig...

Cargo Master 2


Címkék: játékok ingyen játékok autós játékok free games flash játékok autós ügyességi játékok teherautós játékok szállítós játékok rakodós játékok

Formula Racer

Talán nem annyira jó ez a versenyzős játék, mint a nemrég kirakott Forma 1 játék, de annyi előnye azért van, hogy aki rövid kikapcsolódásra vágyik sokkal könnyebben irányítható autóversenyes játékra számíthat, amelyben persze nyerésre is sokkal nagyobb esély van. Egyszóval ez egy könnyű Forma 1-es játék nah ....

Formula Racer


Címkék: játékok ingyen játékok autós játékok versenyzős játékok autóversenyes játékok forma 1 játékok

Tractor Rampage

Egy nagyon élvezetes traktoros játék a Tractor Rampage, amely annyival van nehezítve a szokásos menj végig a pályán minél rövidebb idő alatt a járműveddel autós játékokhoz képest, hogy itt vonatott járművel is kell ügyeskedned. Szerintem eléggé addiktív játék annak, aki szereti ezt a műfajt.

Tractor Rampage


Címkék: játékok ingyen játékok autós játékok flash játékok autós ügyességi játékok traktoros játék szállítós

Open Wheel Grand Prix

Válaszd ki kedvenc csapatodat, szerezz minél jobb rajtpozíciót, utána már "csak" a versenyeket kell megnyerned ebben a nagyon szép grafikájú Forma 1-es játékban:

Open Wheel Grand Prix


Címkék: játékok ingyen játékok autós játékok versenyzős játékok autóversenyes játékok forma 1 játékok

Planet Trucker Játék

A Földön, a Neptunon vagy a Holdon esetleg a Marson mennyire mások a körülmények? Nem tudjuk, de ezzel a négykerekű járművel nincs leküzdhetetlen akadály. Szállítsd le a rakományt minél kevesebb veszteséggel, minél rövidebb idő alatt a célhoz.

Planet Trucker Játék


Címkék: játék játékok kamion játékok gyerekeknek autós játékok flash játékok autós ügyességi játékok teherautós játékok kamionos játékok szállítós játékok

Transporter Truck Játék

Szállítsd le a teherautóddal a különböző rakományokat, legyen az cement, faáru vagy csővezeték, esetleg olaj. Ügyelj arra, hogy minél kevesebb veszteséggel juss el a célig

Transporter Truck Játék


Címkék: kamion autós játékok autós ügyességi játékok teherautós játékok kamionos játékok szállítós játékok

Big Rig játék

Egy óriási kamionnal kell megtanulnod vezetni, legyen város vagy autóút sehol sem lesz könnyű dolgod:

Big Rig játék


Címkék: autós játékok flash játékok parkolós játékok autós ügyességi játékok teherautós játékok

Truckster 2 játék

Az előző kamionos játék folytatása: a feladatod itt is ugyanaz: szállítsd le a csomagokat minél rövidebb idő alatt a célhoz.

Truckster 2 játék


Címkék: kamion autós játékok autós ügyességi játékok teherautós játékok szállítós kamionos játékok

Truckster játék

Szállítsd le a csomagokat időre a kamionoddal

Truckster játék


Címkék: játékok kamion online játékok autós játékok flash játékok autós ügyességi játékok teherautós játékok szállítós kamionos játékok

Super Mario Moto játék

Menj végig a pályán Márió motorjával és közben szerezz minél több pontot:

Super Mario Moto játék


Címkék: máriós játékok szuper márió játék motoros játékok

Fire Truck játék

Legyél Te a legjobb tűzoltó a városban tankold tele a kocsit és oltsd el időben a tüzet

Fire Truck játék


Címkék: autós játékok autós ügyességi játékok tűzoltó autó teherautós játékok

Fast Car Frenzy játék

Nyerd meg a versenyeket, közben gyűjtsd össze az érméket és gyorsító bónuszokat!

Fast Car Frenzy


Címkék: autó autós játékok versenyzős játékok autóversenyes játékok

KAMAZ Delivery 2

Juttasd célba a hatalmas Kamaz teherkocsit a megadott időn belül lehetőleg úgy, hogy a célállomáson még lehessen mit lepakolni róla.

KAMAZ Delivery 2


Címkék: kamion autós játékok autós ügyességi játékok teherautós játékok

Mining Truck

Rakd tele a teherautódat és szállítsd le a rakományt a célhoz, persze minél rövidebb idő alatt tedd ezt meg:

Mining Truck játék


Címkék: autós játékok autós ügyességi játékok teherautós játékok